-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:18347 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

1- نخستين نماز جماعت در اسلام در كدام مسجد اقامه شد ؟
ااهداء سلام وآرزوي توفيق الهي ضمن تشكرازحسن اعتمادشمابه اين بخش پاسخ سؤال مطرح شده به حضورتان تقديم مي گردد.
ج1- از «عفيف كِنَري» بشنويد : او ميگويد در زمان جاهليت وارد مكه شدم وميزبانم , عباس ابن عبد المطلب ( عموي پيامبر «صلي الله عليه واله ») بود ما دو نفر در اطراف كعبه بوديم نا گهان ديدم مردي آمد در برابر كعبه ايستاد و سپس پسري را ديدم كه آمد در طرف راست او ايستاد و چيزي نگذشت زني را ديدم كه آمد و پشت سر آنها قرار گرفت و من مشاهده كردم كه اين دو نفر به پيروي از آن مرد ركوع و سجود ميكنند ,اين منظره بي سابقه حس كنجكاوي مرا تحريك نمود كه جريان را از عباس بپرسم . او گفت آن مرد محمد بن عبدالله « صلي الله عليه واله » است و آن پسر برادر زاده او علي « عليه السلام » و زني كه پشت سر آنهاست , همسر محمد «صلي الله عليه واله » است . سپس گفت برادرزداه ام ميگويد : كه روزي فرا ميرسد كه خزانه هاي ( كَسْراي ) و( قصير) را در اختيار خواهد داشت, ولي بخدا سوگند روي زمين كسي پيرو اين آئين نيست جز همين سه نفر !! سپس ,راوي ميگويد آرزو كردم كه اي كاش من چهارمين نفر آنها باشم (1)
اما اولين نماز جمعه در كي ؟ اولين نماز جمعه كه رسول مكرم اسلام «صلي الله عليه اله » با اصحابشان بجا آورند شنيدنيست , هنگاميكه پيامبر «صلي الله عليه واله » به مدينه آمدند آن روز دوشنبه 12 ربيع الاول بود , هنگام ظهر بود حضرت چهار روز در« قبا» ماندند و مسجد قبا را بنا نهادند كه امروز زيبا ترين مسجد مدينه است . سپس روز جمعه بسوي مدينه حركت كردند ( قبا يكي از محله هاي مدينه بود , كه اكنون داخل شهر مدينه است ) و هنگام ظهر و نماز جمعه به محله بني سالم رسيدند و در آنجا مراسم نماز جمعه بر پاداشته شد و خطبه اي هم خواند , عبد الرحمن بن كعب ميگويند فقط چهل نفر بوديم و نماز جمعه با رسول الله برگزار كرديم .(2)
موفقيت شما را در انجام امور ديني و اقامه نماز بويژه در مسجد و اقامه نماز جمعه هر هفته را ٍآرزو منديم .كتب معرفي شده مطالعه اش خالي از لطف نيست
1- كتاب معاد در قرآن , آيه الله مظاهري
2- كتاب توبه زيبا ترين پوزش , محمد حسين جعفري
3- تفيسر نمونه , جلد 8
منابع :
1- فروغ ابديت , ج 1 , ص 203
2- تفسير نمونه , جلد 24 , ص 131

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.